Umidificator camera copii o necesitate pentru sanatatea copilului dvs

A venit toamna si se apropie cu pasi repezi si iarna, vremea incepe sa se raceasca, incepem sa punem in functiune caloriferele, dar trebuie sa luati in calcul si faptul ca instalatiile de incalzit pot reduce nivelul de umiditate din camera, ceea ce poate creea un disconfort, iar acesta poate fi inlaturat prin montarea unui umidificator camera. In momentul de fata exista o gama larga de umidificatoare camera copii ce pot fi achizitionate la un pret rezonabil. Un model aparte il reprezinta acest umidificator camera copii care are un design special in forma de animalute (rata,hellokity,porcusor) avand un rezervor mare si anume de 2.8l ceea ce va asigura o functionare indelungata fara reumplere.

Umiditatea optima se situeaza intre valorile de 45% si 55%, sa demonstrat stiintific ca o uimditate de peste 45% reduce semnificativ riscul de gripa sau raceala, in schimb cresterea umiditatii peste 60% faciliteaza dezvoltarea mucegaiului si ciupercilor.

Daca nu detii un astfel de umidificator camera, trebuie sa il cumperi, dar cum poti sti care este cel mai bun umidificator? Sunt mai multe criterii de care trebuie sa tii cont, unul dintre acestea este suprafata camerei in care il veti plasa, deoarece fiecare tip de umidificator poate produce o anumita cantitate de abur, potrivita pentru o anumita suprafata.

Trebuie doar sa fiti atenti la cum corelati cele doua elemente: suprafata camerei si umiditatea denerata de umidificator, de exemplu alegerea unui umidificator cu aer cald pentru o camera de dimensiuni mici, nu va fi tocmai cea mai inteleapta alegere. De asemenea folosirea unui singur umidificator intr-o camera cu suprafta prea mare pentru forta lui de a produce aburi, va face ca acesta sa fie mai putin eficient, si datorita distributiei neuniforme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>